13/07/2019 - 00:01 Zomerse barbecue-tips met Mitchell afl.2 Barbecue Barbecuetip Koken Kooktip Table O embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag krijgt chef Mitchell hulp van zijn sous-chef. Samen maken ze een zomerse salade met gerookte kip, rozijnen en curry.De recepten vind je hier.
Kipfilet - witte asperges - Morieljes - beurre blanc van Morieljes 03/04/2021 - 07:01 03/04/2021 - 07:01 Een nieuw seizoen van Koken in een spiksplinternieuwe keuken. Laurens staat weer te popelen om voor jou een heerlijk gerechtje te maken. Vandaag: kipfilet met witte asperges. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers niet één maar twee aangepaste wijnen: GEVREY CHAMBERTIN 'RACINE DU TEMPS' 2012 en GEVREY CHAMBERTIN 'LA JUSTICE' 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Scheermessen - bloemkool - bulgur - dille 12/12/2020 - 07:01 12/12/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Deze week brengt Christophe twee aangepaste wijnen mee: - Orestilla 2018 - Montonale - Montunal 2019 - Montonale
Eendenlever - witloof - zuring - balsamico 05/12/2020 - 07:01 05/12/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Pladijs - aardpeer brandade - karnemelk - verse kruiden 28/11/2020 - 07:01 28/11/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Gekonfijte rog - kappers - schorseneren 21/11/2020 - 07:01 21/11/2020 - 07:01 Een lekker gekonfijte rog met kappers en schorseneren. Smakelijk!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Jonge duif ( op karkas ) - savooikool - gekonfijte aardappel - truffel 14/11/2020 - 07:01 14/11/2020 - 07:01 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor jonge duif met savoikool. Smakelijk!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER