24/01/2024 - 10:00 Hallo Riemst: Jaaroverzicht embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Riemst blikt terug op een mooi 2023
't Amateurke uit Neerharen bestaat 50 jaar 21/02/2024 - 10:00 21/02/2024 - 10:00 Toneelgezelschap ’t Amateurke uit Neerharen bestaat 50 jaar en wordt dus een Koninklijk gezelschap. Na 50 jaar zijn de grappen en grollen nog altijd populair. We blikken terug met ondervoorzitter Luc Kelleners en actrice Kris Hermans.
Patrick Van Horne brengt mensen aan het lachen 19/02/2024 - 10:00 19/02/2024 - 10:00 Stel je eens voor, je hebt een job die mensen gelukkig maakt en waar er elke dag gelachen wordt. Dat is zo’n beetje het leven van Patrick Van Horne uit Neeroeteren. Hij is een creatieve duizendpoot van beroep: levend standbeeld, straattheater en kindershows.
Hallo WOA: Boeren verdienen te weinig 19/02/2024 - 10:00 19/02/2024 - 10:00 Het stikstofdecreet is een veelbesproken onderwerp de laatste maanden. De afgelopen weken kwamen de boeren massaal op straat om hun stem te laten horen. Het grote probleem is de veel te kleine winstmarge op hun producten. Dat leggen we uit in deze reportage.
Ontbijt in Hotel Mardaga As 09/02/2024 - 10:00 09/02/2024 - 10:00 Hotel Mardaga in As is het oudste hotel in Limburg. Het gebouw straalt nog steeds de grandeur uit van weleer. Samen met 20 TVL kijkers ging Rudi Moesen daar lekker ontbijten. Gastheer Wout Cardeynaels legde ons culinair in de watten. Het was een perfecte start van de dag.
Limburgse Koi Vissen 07/02/2024 - 10:00 07/02/2024 - 10:00 Gunther Ponet en zijn zoon Siebe hebben een koi-speciaalszaak in Wellen. Enkele malen per jaar gaan ze zelfs naar Japan om speciale koi vissen te kopen. De laatste keer kwamen ze zelfs met hun verhaal op de Japanse televisie. Een ervaring die ze niet zo gauw zullen vergeten.
Ontbijt in Hotel Mardaga As 07/02/2024 - 10:00 07/02/2024 - 10:00 Hotel Mardaga in As is het oudste hotel in Limburg. Het gebouw straalt nog steeds de grandeur uit van weleer. Samen met 20 TVL kijkers ging Rudi Moesen daar lekker ontbijten. Gastheer Wout Cardeynaels legde ons culinair in de watten. Het was een perfecte start van de dag.