02/04/2022 - 07:01 Asperges met hoeve ei, bieslok, spinazie en morilles Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Er wordt weer heel wat lekkers klaargemaakt in de keuken van Laurens. Deze week gaan we aan de slag met asperges want ja hoor, ze zijn er. Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Aardappelen - entrecote - porcini - mergpijp 23/11/2024 - 07:00 23/11/2024 - 07:00 In deze aflevering komt België en Italië samen in één bord. Een lekker stuk entrecote gecombineerd met italiaanse smaken bij de aardappelen en porcini. Een mergpijp als extra sidedish maakt dit gerecht helemaal af. Lees het volledige gerecht na op onze receptenpagina.
Tagliolini met lagoustines 16/11/2024 - 07:00 16/11/2024 - 07:00 Onze nieuwe ladychef Roberta Silvestrini maakt een heerlijke tagliolini met lagoustines. Wil je zelf aan de slag gaan? Het volledige recept vind je op onze receptenpagina. Smakelijk!
Eendenbout - ravioli - rode biet - truffel 09/12/2023 - 07:00 09/12/2023 - 07:00 Een lekkers winters gerecht met truffel en eend. Smakelijk!
Kreeft - boekweitpasta 02/12/2023 - 07:00 02/12/2023 - 07:00 Deze week waagt Laurens zich aan kreeft. Ideaal voor bij de feestdagen. Smakelijk!
Pompenrisotto - ossenstaart - champignons 25/11/2023 - 07:00 25/11/2023 - 07:00 Een nieuw weekend, een nieuw lekker gerechtje van Laurens. Smakelijk!
Gebraad – Gnocchi – kool 18/11/2023 - 07:00 18/11/2023 - 07:00 Een nieuw seizoen van Koken in een gloednieuwe keuken bij GEKA keukens. Smakelijk!