05/11/2022 - 07:01 Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
JO: Gegrilde asperges met kip en daslook 05/05/2018 - 00:01 05/05/2018 - 00:01 Een nieuw seizoen van JO en daarin werkt hij met lekkere lokale producten. In de eerste aflevering staan asperges centraal. Geniet en probeer het gerecht zeker zelf eens uit.
Salade van Voerense gerookte forel, rode biet, aardpeer en yoghurt 18/11/2017 - 00:01 18/11/2017 - 00:01
Stoofpotje van Limburgse varkenswangen met toetëlèr amber trippel en grotchampignons. 11/11/2017 - 00:01 11/11/2017 - 00:01
Salade met Grevenbroecker, peer en waterkers 28/10/2017 - 00:01 28/10/2017 - 00:01 Wie mag zeggen dat hij ooit het genoegen had om samen met de gouverneur te koken? Onze TVL-chef Jo!Samen maken ze een salade met lokale ingrediënten. Koken met lokale producten heeft heel wat voordelen. Het is goed voor de landbouwer in je buurt. En het is minder milieubelastend. Omdat er veel minder transport nodig is voor producten die je produceert en consumeert in je regio. Dat is dan weer goed voor het milieu.