05/11/2022 - 07:01 Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Koken met de sterren: Gene Thomas 05/12/2015 - 00:01 05/12/2015 - 00:01 Deze week maakt Mario varkensfilet-gebraad in de oven traag gegaard met geglaceerde herfstgroenten, zuurkoolstamppot en uien-bier saus voor Gene Thomas.
Koken met sterren: Herbert Verhaeghe 28/11/2015 - 00:01 28/11/2015 - 00:01 Deze week maakt Mario een Forel op Thaise wijze. Zal hij Herbert Verhaeghe kunnen overtuigen om vis te eten?
Koken met sterren: Sam Gooris 21/11/2015 - 00:01 21/11/2015 - 00:01 Gebakken Lamsfilet, aubergine/tomatencompote, pastilla van geitenkaas, ebly en geroosterde paprika, lamsjus met citroentijm.
Koken met sterren: Laura Lynn 14/11/2015 - 00:01 14/11/2015 - 00:01 Laura Lynn geeft zich volledig, ... in koken met de sterren.
Koken met sterren: Nick & Simon 07/11/2015 - 00:01 07/11/2015 - 00:01 Deze week trakteren gastvrouw Lindsay en huiskok Mario Nick en Simon op een huisbereid gerecht,gebakken eendenborst, rode kool met gedroogde vijgen en jonagold, kastanje puree, saus van rode wijnOf het echt gesmaakt wordt, dat zie je dit weekend, in koken met de sterren.
Koken met de sterren: Lissa Lewis 31/10/2015 - 00:01 31/10/2015 - 00:01 Gastvrouw Linsday en huiskok Mario Holtzem verwennen ons weer met een lekker gerechtje en een gezellige babbel in onze sterrenkeuken. Vandaag hebben ze jong zangtalent op bezoek. Zangeres Lisa Lewis komt proeven van heerlijke zeebaars met couscous en een Zuidfranse 'sauce vierge' op basis van olijfolie, basilicum en verse tomaten. Dat zal smaken, in Koken met de Sterren.