05/11/2022 - 07:01 Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Bloemkool - zure room - bospaddestoelen - truffel 31/10/2020 - 00:01 31/10/2020 - 00:01 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor een heerlijk vegetarisch gerechtje. Smakelijk. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Hert met roodlof, rode ui en veenbessen 24/10/2020 - 00:01 24/10/2020 - 00:01 In dit nieuwe seizoen van Koken opent Laurens Snykers meteen met een topgerecht: hert met roodlof, rode ui en veenbessen. Een ideaal gerecht voor een gezellige winterse avond.En daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER.Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Koken met Laurens: afl. 24 30/05/2020 - 14:37 30/05/2020 - 14:37 Nog een laatste keer dit seizoen kookt Laurens voor ons. Deze week maakt hij Peking Eend met radijs en rode biet klaar. Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER
Koken met Laurens: afl 23 23/05/2020 - 00:01 23/05/2020 - 00:01 Een nieuw en lekker gerechtje van Laurens: kalfswezerik met chili olie, foreleitjes en pompoen. Smakelijk!Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER
Koken met Laurens: afl 22 16/05/2020 - 00:01 16/05/2020 - 00:01 Deze week zijn de ingrediënten: Sucrine, konngszwam, groene asperges en kervel. Ben je ook zo benieuwd welk gerecht Laurens hiermee op tafel tovert?Het recept van dit gerecht vind je HIERZin in een lekker wijntje bij dit gerecht? Wijnhuis Christiaens heeft een passende sugestie: Bordeaux Blanc 'C De Sec 2018
Koken met Laurens: afl 21 09/05/2020 - 10:55 09/05/2020 - 10:55 Laurens gaat deze week aan de slag met witte asperges, champignon, hoeve ei en walnoot. Benieuwd welk gerechtje hij hiermee op tafel tovert.Wil je het zelf maken? HIER vind je het receptEen bijpassende wijn vind je HIER. Een heerlijke suggestie van Wijnhuis Christiaens.