25/05/2019 - 16:29 Deze week staat er een lekker stuk(je) vlees op de menu! koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Ben jij ook benieuwd hoe Laurens dit lekker stuk(je) vlees klaarmaakt? Dit weekend 'Koken' op TVL!
Salade van Voerense gerookte forel, rode biet, aardpeer en yoghurt 18/11/2017 - 00:01 18/11/2017 - 00:01
Stoofpotje van Limburgse varkenswangen met toetëlèr amber trippel en grotchampignons. 11/11/2017 - 00:01 11/11/2017 - 00:01
Salade met Grevenbroecker, peer en waterkers 28/10/2017 - 00:01 28/10/2017 - 00:01 Wie mag zeggen dat hij ooit het genoegen had om samen met de gouverneur te koken? Onze TVL-chef Jo!Samen maken ze een salade met lokale ingrediënten. Koken met lokale producten heeft heel wat voordelen. Het is goed voor de landbouwer in je buurt. En het is minder milieubelastend. Omdat er veel minder transport nodig is voor producten die je produceert en consumeert in je regio. Dat is dan weer goed voor het milieu.
JO afl 11 Tartaar van haspengouw beef, gerookte paling en waterkers 14/10/2017 - 00:01 14/10/2017 - 00:01