29/10/2022 - 07:01 Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: een heerlijke forel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt.
Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!
Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel 01/10/2016 - 11:59 01/10/2016 - 11:59 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Cameraman schiet TVL-kok te hulp 30/07/2016 - 14:16 30/07/2016 - 14:16 Zomerse temperaturen en dus het ideale moment om vrienden uit te nodigen voor een barbecue. Zorg dat er minstens 1 spierbundel bij zit.Barbecueën met Jo, dit weekend op TVL of haal je receptideeën nu al op tvl.be.
Echte Amerikaanse burgers 30/07/2016 - 00:01 30/07/2016 - 00:01 Maak een toren met rundergehakt, mosterd, rode ui, tomaat, hamburgerbroodjes, Cheddar, bacon, ijsbergsla en ketchup en wat krijg je? Inderdaad een echte Amerikaanse burger. Enjoy!