29/10/2022 - 07:01 Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: een heerlijke forel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Gegrilde tonijnsteak, sesam, limoen en koriander 23/07/2016 - 00:01 23/07/2016 - 00:01 Chef-kok Jo Grootaers laat zich deze week begeesteren door de Aziatische keuken. Zelfs de wok past op de barbecue.
Souvlaki met Griekse salade 16/07/2016 - 00:01 16/07/2016 - 00:01 Op de barbecue deze week: souvlaki. Chef Jo Grootaers zorgt daarnaast voor een Griekse salade met olijven, fetakaas, paprika, ui ... Kali orexi!
Lamskoteletjes, gegrilde courgette en salsa verde 09/07/2016 - 00:01 09/07/2016 - 00:01 Mooi weer en dus mag de barbecue uitgehaald worden. Chef kok Jo Grootaers reist deze zomer met zijn recepten Europa rond. Deze week haalt hij inspiratie in Spanje voor 'Lamskoteletjes, gegrilde courgette en salsa verde'.
Tim Torfs tussen de bedienden 18/06/2016 - 10:52 18/06/2016 - 10:52 Tim Torfs is een lifestylecoach. Met zijn slank in 9 weken programma heeft hij al heel wat Vlamingen verlost van overtollige kilo’s. Alles begint met een gezonde levensstijl. De voorbije weken trok Tim al naar de PXL hogeschool, hij gaf tips aan een gezin en vorige week overtuigde hij truckers om bewuster te eten. Vandaag bezoekt hij VOKA. De werknemers zitten veel achter de computer en 's avonds volgt er regelmatig nog een receptie, de verleiding om onregelmatig te eten en te snoepen is hier groot. Stuur een mai naar Tim via info@instituuttimtorfs.be
Dit weekend op TVL 18/06/2016 - 10:50 18/06/2016 - 10:50 Snacks in de schuif van je bureau, recepties en lunchmeetings. Combineer dit met een drukke agenda en de kilo's vliegen eraan. Onze gezondheidscoach Tim Torfs gaat langs bij Voka in Hasselt. Het resultaat dit weekend op TVL!
Dit weekend in Jo 11/06/2016 - 22:31 11/06/2016 - 22:31 Een lekker stukje vlees daarvan maakt Jo dit weekend tagliata van rund met een salade van waterkers, walnoten en parmezaan