13/05/2017 - 00:01 Jo embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Aflevering 2: Zeeuwse kokkeltjes, tomaat, peterselie en bruscetta met tomatensalsa. Dit verfrissende visgerecht staat dit weekend op het menu van TV Limburg. Smakelijk!
Runder Rib Eye - broccolini - mini paksoi - koriander/chili vinaigrette 23/10/2021 - 07:01 23/10/2021 - 07:01 Chef-kok Laurens staat in de startblokken voor een nieuw seizoen koken, in zijn vertrouwde keuken, met vertrouwde ingrediënten maar met een verrassend resultaat. Op het menu: Runder Rib Eye - broccolini - mini paksoi - koriander/chili vinaigrette. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Win alle ingrediënten in een box of bestel je box. De bijpassende wijn vind je hier. Het recept kan je hier nalezen.
Pavlova met rood fruit 08/05/2021 - 07:01 08/05/2021 - 07:01 Nog een laatste keer maakt Laurens voor ons een heerlijk gerechtje. Vandaag: Pavlova met rood fruit. Ideaal om eens met de kinderen te maken. Smakelijk! Dit heerlijke gerecht wordt aangevuld met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Closiot Bonneau 2018. Wil je het gerechtje zelf namaken? Klik hier voor het recept.
Rauwe lagoustine, citrus en komkommer 01/05/2021 - 07:01 01/05/2021 - 07:01 Laurens gaat aan de slag met rauwe lagoustines en maakt er een verrassende combinatie mee. Dit heerlijke gerecht wordt aangevuld met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Malartic Lagravière 2018. Wil je het gerechtje zelf namaken? Klik hier voor het recept.
Lams - doperwt - lente ui - daslookpesto 24/04/2021 - 07:01 24/04/2021 - 07:01 Dit weekend zet Laurens het lammetje terug in de weide, zoals hij het zelf smakelijk verwoordt. Op het menu: Lams met doperwten, lente-ui en daslookpesto. Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Talbot 2016. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Groene Asperges - Burrata - snijbonen 17/04/2021 - 07:01 17/04/2021 - 07:01 Dit weekend gaat Laurens Snykers aan de slag met de seizoensgroente van het voorjaar: asperges. Op het menu: Groene Asperges - Burrata - snijbonen Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Cairanne Blanc 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat 10/04/2021 - 07:01 10/04/2021 - 07:01 Laurens wacht op je in zijn keuken en heeft vandaag weer wat heerlijks voor je in petto: Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers: Pouilly-Fumé Haute Densité 2018 Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER