20/05/2017 - 00:01 Jo Asperges Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Aflevering 3: Deze week verrast Jo ons met een lekker Limburgs streekproduct, de asperge. Dit weekend op het menu van TV Limburg: een lauwe salade van asperges, tuinboontjes en gepekelde zalm. Smakelijk!
JO afl 11 Tartaar van haspengouw beef, gerookte paling en waterkers 14/10/2017 - 00:01 14/10/2017 - 00:01
Een crumble van conference peer 07/10/2017 - 00:01 07/10/2017 - 00:01 Wie fruitteelt zegt, denkt aan Haspengouw. Ongeveer 62% van de Vlaamse appelteelt en 54% van de perenteelt gebeurt in Limburg. September is de oogstmaand. De meest geplukte peer is de conference peer. Ze is sappig en zachtzoet van smaak. Het ideale lokale product voor een nieuw recept van JO. Deze week kookt hij vanuit L&E cooking Ware in Neerpelt.
Toast met grotchampignon, verse tuinkruiden en Limburgse geitenkaas 30/09/2017 - 00:01 30/09/2017 - 00:01 De landbouw doet het goed. Dankzij innovatie zijn er al maar meer lokale producten op de markt die met veel liefde en zorgt gemaakt worden. En dat weet de Limburger te appreciëren. Hij kiest daarom al maar meer voor verse en seizoensgebonden lokale producten. Zoals geitenkaas van bij ons. Geitenkaas is dan ook het ideale product om een nieuwe reeks ‘Jo’ mee te starten. Jo kookt vanuit L&E Cooking Ware in Neerpelt, maar hij doet dat vandaag niet alleen. Gedeputeerde voor landbouw en platteland Inge Moors stropt mee de mouwen én ze heeft enkele lokale ingrediënten bij …
Jo 24/06/2017 - 00:01 24/06/2017 - 00:01 Aflevering 8: Salade van groene boontjes, frisse kruiden en gerookte paling. Vandaag breng ik de zomer tot op jouw bord met een frisse, gezonde salade afgewerkt met een lekker stukje gerookte vis. Smakelijk!