14/11/2020 - 07:01 Jonge duif ( op karkas ) - savooikool - gekonfijte aardappel - truffel Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor jonge duif met savoikool. Smakelijk!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER Koken Koken met Laurens: afl 14 09/11/2019 - 00:01 09/11/2019 - 00:01 Sint-Jacobsvruchten met karnemelk en daslookolie, het zijn enkele van de ingrediënten die Laurens vandaag gebruikt in zijn gerecht. En daarbij hoort? Juist, een witte wijn 100% Sauvignon Blanc. Klik hier voor meer info. Dit weekend in koken 02/11/2019 - 17:02 02/11/2019 - 17:02 Koken met Laurens: afl 13 02/11/2019 - 00:01 02/11/2019 - 00:01 Rundertartaar met koolrabi, kervel en haringkaviaar. Laurens Snykers haalt weer het allerbeste uit goede producten in zijn Princess keuken. En, Christophe Schiepers die schenkt er een Franse rode wijn bij. (Klik hier). Smakelijk! Koken met Laurens: afl 12 26/10/2019 - 00:01 26/10/2019 - 00:01 Makreel met bloemkool, de visliefhebbers krijgen deze week een heerlijk gerecht van Laurens voorgeschoteld. Maar hoe kies je nu een wijn voor bij dit gerecht. Dat weet Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij koos voor deze witte wijn uit Chili. (klik hier) Koken met Laurens: afl 11 19/10/2019 - 00:01 19/10/2019 - 00:01 Een nieuwe aflevering van koken met centraal: Wit-Blauw rundvlees. Runds zesrib met paddenstoelen, gekonfijte aardappel en bieslook. Laurens bereidt een heerlijk gerecht en natuurlijk is daar ook Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij selecteerde deze Spaanse wijn (klik hier). Koken met Laurens: afl 10 12/10/2019 - 00:01 12/10/2019 - 00:01 Zeeuwse mosselen vormen de basis van het recept dat Laurens Snykers in deze aflevering bereidt. Gelakte erwten en broccoli maken het gerecht compleet en dan hoort er nog een lekkere wijn bij. Christophe Schiepers van wijnhuis Christiaens koos voor deze witte Spaanse wijn (klik hier). Meer afleveringen
Koken met Laurens: afl 14 09/11/2019 - 00:01 09/11/2019 - 00:01 Sint-Jacobsvruchten met karnemelk en daslookolie, het zijn enkele van de ingrediënten die Laurens vandaag gebruikt in zijn gerecht. En daarbij hoort? Juist, een witte wijn 100% Sauvignon Blanc. Klik hier voor meer info.
Koken met Laurens: afl 13 02/11/2019 - 00:01 02/11/2019 - 00:01 Rundertartaar met koolrabi, kervel en haringkaviaar. Laurens Snykers haalt weer het allerbeste uit goede producten in zijn Princess keuken. En, Christophe Schiepers die schenkt er een Franse rode wijn bij. (Klik hier). Smakelijk!
Koken met Laurens: afl 12 26/10/2019 - 00:01 26/10/2019 - 00:01 Makreel met bloemkool, de visliefhebbers krijgen deze week een heerlijk gerecht van Laurens voorgeschoteld. Maar hoe kies je nu een wijn voor bij dit gerecht. Dat weet Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij koos voor deze witte wijn uit Chili. (klik hier)
Koken met Laurens: afl 11 19/10/2019 - 00:01 19/10/2019 - 00:01 Een nieuwe aflevering van koken met centraal: Wit-Blauw rundvlees. Runds zesrib met paddenstoelen, gekonfijte aardappel en bieslook. Laurens bereidt een heerlijk gerecht en natuurlijk is daar ook Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij selecteerde deze Spaanse wijn (klik hier).
Koken met Laurens: afl 10 12/10/2019 - 00:01 12/10/2019 - 00:01 Zeeuwse mosselen vormen de basis van het recept dat Laurens Snykers in deze aflevering bereidt. Gelakte erwten en broccoli maken het gerecht compleet en dan hoort er nog een lekkere wijn bij. Christophe Schiepers van wijnhuis Christiaens koos voor deze witte Spaanse wijn (klik hier).