14/11/2020 - 07:01 Jonge duif ( op karkas ) - savooikool - gekonfijte aardappel - truffel Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor jonge duif met savoikool. Smakelijk!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER Koken Everzwijnragout, boschampignons en pommes dauphines 12/11/2016 - 00:01 12/11/2016 - 00:01 Gebakken zalm, bearnaise, en waterkerspuree 05/11/2016 - 00:01 05/11/2016 - 00:01 Noordzeetong “meunière”, kappertjes en tomaat 29/10/2016 - 00:01 29/10/2016 - 00:01 Vrijdag, visdag? Voor chef-kok Jo Grootaers kan vis elke dag. Hij kiest deze keer voor Noordzeetong “meunière”met kappertjes en tomaat. Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt. Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar! Braadkip, geroosterde pastinaak en tijm 08/10/2016 - 00:01 08/10/2016 - 00:01 Meer afleveringen
Noordzeetong “meunière”, kappertjes en tomaat 29/10/2016 - 00:01 29/10/2016 - 00:01 Vrijdag, visdag? Voor chef-kok Jo Grootaers kan vis elke dag. Hij kiest deze keer voor Noordzeetong “meunière”met kappertjes en tomaat.
Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt.
Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!