12/11/2022 - 07:01 Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Jo: Sint-Jakobsvruchten, bloemkool en postelein. 08/12/2018 - 00:01 08/12/2018 - 00:01 We nog op zoek is naar inspiratie voor de feesten is bij Jo aan het juiste adres. Sint-Jakobsvruchten zijn een dankbaar product. Snel te bereiden en met de juiste combinaties, verrassend voor je gasten. Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens mag proeven van het gerecht en Jo smaakt de bijhorende wijn (klik hier voor de bijpassende wijn).
JO: Tiramisu 01/12/2018 - 00:01 01/12/2018 - 00:01 Tiramisu, een lekker veelzijdig dessert. Jo maakt er een lekker lichte variant van. En Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens selecteert er een wijn bij (klik hier voor de bijhorende wijn).
Wat schaft de pot? 24/11/2018 - 11:12 24/11/2018 - 11:12 Lekkere gerechten van Jo, dit weekend op TVL. Nog meer inspiratie nodig? Alle recepten vind je hier.
Jo: Hazenrug met pastinaak en portosaus 24/11/2018 - 00:01 24/11/2018 - 00:01 Een warm herfstgerecht staat deze week op het menu. Jo toont je stap voor stap hoe je het bereidt en Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens stelt er een passende wijn (klik hier voor een rechtstreeks link naar de lijn) bij voor. Smakelijk.
Is dit ook jouw lievelingsgerecht? 17/11/2018 - 10:01 17/11/2018 - 10:01 Wat gebeurt er als je chocolade, banaan en hazelnoot samenbrengt?Dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van JO.Dit weekend op TVL.
Jo: Chocolademousse 17/11/2018 - 00:01 17/11/2018 - 00:01 Chocolade, banaan en hazelnoot zijn in deze aflevering van Jo de basisingrediënten. Hiermee maakt hij een chocolademousse. Daarna komt natuurlijk de vraag: wat drink je bij een lekker dessert? (Klik hier voor de bijhorende wijn) Daarop heeft Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens het antwoord klaar.