12/11/2022 - 07:01 Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Een crumble van conference peer 07/10/2017 - 00:01 07/10/2017 - 00:01 Wie fruitteelt zegt, denkt aan Haspengouw. Ongeveer 62% van de Vlaamse appelteelt en 54% van de perenteelt gebeurt in Limburg. September is de oogstmaand. De meest geplukte peer is de conference peer. Ze is sappig en zachtzoet van smaak. Het ideale lokale product voor een nieuw recept van JO. Deze week kookt hij vanuit L&E cooking Ware in Neerpelt.
Toast met grotchampignon, verse tuinkruiden en Limburgse geitenkaas 30/09/2017 - 00:01 30/09/2017 - 00:01 De landbouw doet het goed. Dankzij innovatie zijn er al maar meer lokale producten op de markt die met veel liefde en zorgt gemaakt worden. En dat weet de Limburger te appreciëren. Hij kiest daarom al maar meer voor verse en seizoensgebonden lokale producten. Zoals geitenkaas van bij ons. Geitenkaas is dan ook het ideale product om een nieuwe reeks ‘Jo’ mee te starten. Jo kookt vanuit L&E Cooking Ware in Neerpelt, maar hij doet dat vandaag niet alleen. Gedeputeerde voor landbouw en platteland Inge Moors stropt mee de mouwen én ze heeft enkele lokale ingrediënten bij …
Jo 24/06/2017 - 00:01 24/06/2017 - 00:01 Aflevering 8: Salade van groene boontjes, frisse kruiden en gerookte paling. Vandaag breng ik de zomer tot op jouw bord met een frisse, gezonde salade afgewerkt met een lekker stukje gerookte vis. Smakelijk!
Jo 17/06/2017 - 00:01 17/06/2017 - 00:01 Aflevering 7: Gebakken hoevekip, groene asperges en geroosterde aardappelen met rozemarijn. Deze week op het menu van TVL, een lekker mals stukje gevogelte afgewerkt met heerlijke Limburgse groenten en zuiderse aardappeltjes. Ideaal om papa te verassen op Vaderdag. Smakelijk!
Jo 10/06/2017 - 00:01 10/06/2017 - 00:01 Aflevering 6: Tartaar van rund, salade van komkommer, gember en lente ui. Een kleurrijk gerechtje met een aangenaam smakenpalet, deze week op het menu TVL. Smakelijk!