12/11/2022 - 07:01 Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Hamburger met sjalot, spek en ei 13/05/2023 - 07:00 13/05/2023 - 07:00 We sluiten het seizoen af met echt comfort food. Een lekkere hamburger kwaliteitsvol rundsvlees. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Sablet 9mg
Kabeljauw in beurre blanc en asperges 06/05/2023 - 07:00 06/05/2023 - 07:00 Het aspergeseizoen is er weer en ook Laurens laat deze heerlijke groenten niet links liggen. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Attis Albarino 2021
Runds met aardappeltjes, witloof en picklesjus. 29/04/2023 - 07:00 29/04/2023 - 07:00 Een lekker stukje rundsvlees in de over met aardappeltjes en witloof, afgewerkt met een picklesjus. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Pago de Los Balagueses Syrah
Gebrande bloemkool met daslookpesto en Hollandaisesaus 22/04/2023 - 07:00 22/04/2023 - 07:00 Een lekker vegetarisch gerecht op basis van bloemkool. Smakelijk! Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Pouilly Fumé Haute Densite 2018 - Chateau de Tracy
Ossobucco met groene asperges 15/04/2023 - 07:00 15/04/2023 - 07:00 Deze week gaat Laurens aan de slag met een lekker stukje vlees voor zijn Ossobucco. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Chianti Classico 2018 - Podere le Cinciole
Pasta Vongolé – tomaat – look – sjalot – kruiden 08/04/2023 - 07:00 08/04/2023 - 07:00 Een nieuw seizoen dat we meteen aftrappen met een heerlijk gerecht: Pasta Volgonlé op Laurens' wijze. Smakelijk! Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Lazio Bianco Anthium 2021 - Casale del Giglio.