12/11/2022 - 07:01 Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Pavlova met rood fruit 08/05/2021 - 07:01 08/05/2021 - 07:01 Nog een laatste keer maakt Laurens voor ons een heerlijk gerechtje. Vandaag: Pavlova met rood fruit. Ideaal om eens met de kinderen te maken. Smakelijk! Dit heerlijke gerecht wordt aangevuld met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Closiot Bonneau 2018. Wil je het gerechtje zelf namaken? Klik hier voor het recept.
Rauwe lagoustine, citrus en komkommer 01/05/2021 - 07:01 01/05/2021 - 07:01 Laurens gaat aan de slag met rauwe lagoustines en maakt er een verrassende combinatie mee. Dit heerlijke gerecht wordt aangevuld met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Malartic Lagravière 2018. Wil je het gerechtje zelf namaken? Klik hier voor het recept.
Lams - doperwt - lente ui - daslookpesto 24/04/2021 - 07:01 24/04/2021 - 07:01 Dit weekend zet Laurens het lammetje terug in de weide, zoals hij het zelf smakelijk verwoordt. Op het menu: Lams met doperwten, lente-ui en daslookpesto. Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Talbot 2016. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Groene Asperges - Burrata - snijbonen 17/04/2021 - 07:01 17/04/2021 - 07:01 Dit weekend gaat Laurens Snykers aan de slag met de seizoensgroente van het voorjaar: asperges. Op het menu: Groene Asperges - Burrata - snijbonen Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Cairanne Blanc 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat 10/04/2021 - 07:01 10/04/2021 - 07:01 Laurens wacht op je in zijn keuken en heeft vandaag weer wat heerlijks voor je in petto: Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers: Pouilly-Fumé Haute Densité 2018 Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Kipfilet - witte asperges - Morieljes - beurre blanc van Morieljes 03/04/2021 - 07:01 03/04/2021 - 07:01 Een nieuw seizoen van Koken in een spiksplinternieuwe keuken. Laurens staat weer te popelen om voor jou een heerlijk gerechtje te maken. Vandaag: kipfilet met witte asperges. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers niet één maar twee aangepaste wijnen: GEVREY CHAMBERTIN 'RACINE DU TEMPS' 2012 en GEVREY CHAMBERTIN 'LA JUSTICE' 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER