18/05/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 2 koken met tVL Koken Laurens Snykers Recept Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 In de Week van het Varken draait alles om, jawel, varken. Chef-kok Laurens heeft hiervoor een ideaal gerechtje op het menu: varkenswangen met preskop, radijs en mosterdmayo. Smullen maar!
Gebraad – Gnocchi – kool 18/11/2023 - 07:00 18/11/2023 - 07:00 Een nieuw seizoen van Koken in een gloednieuwe keuken bij GEKA keukens. Smakelijk!
Hamburger met sjalot, spek en ei 13/05/2023 - 07:00 13/05/2023 - 07:00 We sluiten het seizoen af met echt comfort food. Een lekkere hamburger kwaliteitsvol rundsvlees. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Sablet 9mg
Kabeljauw in beurre blanc en asperges 06/05/2023 - 07:00 06/05/2023 - 07:00 Het aspergeseizoen is er weer en ook Laurens laat deze heerlijke groenten niet links liggen. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Attis Albarino 2021
Runds met aardappeltjes, witloof en picklesjus. 29/04/2023 - 07:00 29/04/2023 - 07:00 Een lekker stukje rundsvlees in de over met aardappeltjes en witloof, afgewerkt met een picklesjus. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Pago de Los Balagueses Syrah
Gebrande bloemkool met daslookpesto en Hollandaisesaus 22/04/2023 - 07:00 22/04/2023 - 07:00 Een lekker vegetarisch gerecht op basis van bloemkool. Smakelijk! Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Pouilly Fumé Haute Densite 2018 - Chateau de Tracy
Ossobucco met groene asperges 15/04/2023 - 07:00 15/04/2023 - 07:00 Deze week gaat Laurens aan de slag met een lekker stukje vlees voor zijn Ossobucco. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Chianti Classico 2018 - Podere le Cinciole