18/05/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 2 koken met tVL Koken Laurens Snykers Recept Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 In de Week van het Varken draait alles om, jawel, varken. Chef-kok Laurens heeft hiervoor een ideaal gerechtje op het menu: varkenswangen met preskop, radijs en mosterdmayo. Smullen maar!
Pasta Vongolé – tomaat – look – sjalot – kruiden 08/04/2023 - 07:00 08/04/2023 - 07:00 Een nieuw seizoen dat we meteen aftrappen met een heerlijk gerecht: Pasta Volgonlé op Laurens' wijze. Smakelijk! Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Lazio Bianco Anthium 2021 - Casale del Giglio.
Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous 26/11/2022 - 07:01 26/11/2022 - 07:01 Nog een laatste heerlijk gerecht van Laurens: Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles 19/11/2022 - 07:01 19/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree 12/11/2022 - 07:01 12/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden 05/11/2022 - 07:01 05/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.