18/05/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 2 koken met tVL Koken Laurens Snykers Recept Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 In de Week van het Varken draait alles om, jawel, varken. Chef-kok Laurens heeft hiervoor een ideaal gerechtje op het menu: varkenswangen met preskop, radijs en mosterdmayo. Smullen maar!
Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs 29/10/2022 - 07:01 29/10/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: een heerlijke forel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Kalfsentrecote - aardpeer - champignonmix - aardappel 22/10/2022 - 07:01 22/10/2022 - 07:01 Dit nieuwe seizoen trappen we af met een lekkere kalfsentrecote, de vergeten groente aardpeer aangevuld met een mix van champignon en aardappel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Koken met restjes: pasta met runds en tomaten 30/04/2022 - 07:01 30/04/2022 - 07:01 Deze week staat in het teken van koken met restjes en daarom komt Erhan Demirci langs. Hij is de ambassadeur van Limburg.net en komt eens polshoogte nemen hoe chef-kok Laurens hiermee om gaat. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Vitello Tonato op basis van runds en gerookte makreel met yoghurt 23/04/2022 - 07:01 23/04/2022 - 07:01 Een andere manier om vitello tonato klaar te maken. Laurens verrast ons weer op een originele manier. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier. En de verrassing van Christophe vind je hier.