23/05/2020 - 00:01 Koken met Laurens: afl 23 Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Een nieuw en lekker gerechtje van Laurens: kalfswezerik met chili olie, foreleitjes en pompoen. Smakelijk!Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER
Noordzeetong “meunière”, kappertjes en tomaat 29/10/2016 - 00:01 29/10/2016 - 00:01 Vrijdag, visdag? Voor chef-kok Jo Grootaers kan vis elke dag. Hij kiest deze keer voor Noordzeetong “meunière”met kappertjes en tomaat.
Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt.
Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!