30/05/2020 - 14:37 Koken met Laurens: afl. 24 Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Nog een laatste keer dit seizoen kookt Laurens voor ons. Deze week maakt hij Peking Eend met radijs en rode biet klaar. Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER
Noordzeetong “meunière”, kappertjes en tomaat 29/10/2016 - 00:01 29/10/2016 - 00:01 Vrijdag, visdag? Voor chef-kok Jo Grootaers kan vis elke dag. Hij kiest deze keer voor Noordzeetong “meunière”met kappertjes en tomaat.
Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt.
Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!