30/05/2020 - 14:37 Koken met Laurens: afl. 24 Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Nog een laatste keer dit seizoen kookt Laurens voor ons. Deze week maakt hij Peking Eend met radijs en rode biet klaar. Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER
Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous 26/11/2022 - 07:01 26/11/2022 - 07:01 Nog een laatste heerlijk gerecht van Laurens: Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles 19/11/2022 - 07:01 19/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree 12/11/2022 - 07:01 12/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden 05/11/2022 - 07:01 05/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs 29/10/2022 - 07:01 29/10/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: een heerlijke forel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.