25/05/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 3 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Chef-kok Laurens maakt een heerlijk stuk(je) Agnus runderbavette voor ons klaar, samen met krielaardappels en een tomatensalade.
Aardappelen - entrecote - porcini - mergpijp 23/11/2024 - 07:00 23/11/2024 - 07:00 In deze aflevering komt België en Italië samen in één bord. Een lekker stuk entrecote gecombineerd met italiaanse smaken bij de aardappelen en porcini. Een mergpijp als extra sidedish maakt dit gerecht helemaal af. Lees het volledige gerecht na op onze receptenpagina.
Tagliolini met lagoustines 16/11/2024 - 07:00 16/11/2024 - 07:00 Onze nieuwe ladychef Roberta Silvestrini maakt een heerlijke tagliolini met lagoustines. Wil je zelf aan de slag gaan? Het volledige recept vind je op onze receptenpagina. Smakelijk!
Eendenbout - ravioli - rode biet - truffel 09/12/2023 - 07:00 09/12/2023 - 07:00 Een lekkers winters gerecht met truffel en eend. Smakelijk!
Kreeft - boekweitpasta 02/12/2023 - 07:00 02/12/2023 - 07:00 Deze week waagt Laurens zich aan kreeft. Ideaal voor bij de feestdagen. Smakelijk!
Pompenrisotto - ossenstaart - champignons 25/11/2023 - 07:00 25/11/2023 - 07:00 Een nieuw weekend, een nieuw lekker gerechtje van Laurens. Smakelijk!
Gebraad – Gnocchi – kool 18/11/2023 - 07:00 18/11/2023 - 07:00 Een nieuw seizoen van Koken in een gloednieuwe keuken bij GEKA keukens. Smakelijk!