25/05/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 3 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Chef-kok Laurens maakt een heerlijk stuk(je) Agnus runderbavette voor ons klaar, samen met krielaardappels en een tomatensalade.
Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous 26/11/2022 - 07:01 26/11/2022 - 07:01 Nog een laatste heerlijk gerecht van Laurens: Kip - prei - raap - selder - spruit - couscous Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles 19/11/2022 - 07:01 19/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Kalfsgehakt - witloof - roodlof - puree 12/11/2022 - 07:01 12/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden 05/11/2022 - 07:01 05/11/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Forel - rammenas - waterkers - red meat radijs 29/10/2022 - 07:01 29/10/2022 - 07:01 Vandaag op het menu: een heerlijke forel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.