25/05/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 3 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Chef-kok Laurens maakt een heerlijk stuk(je) Agnus runderbavette voor ons klaar, samen met krielaardappels en een tomatensalade.
Kalfsentrecote - aardpeer - champignonmix - aardappel 22/10/2022 - 07:01 22/10/2022 - 07:01 Dit nieuwe seizoen trappen we af met een lekkere kalfsentrecote, de vergeten groente aardpeer aangevuld met een mix van champignon en aardappel. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Koken met restjes: pasta met runds en tomaten 30/04/2022 - 07:01 30/04/2022 - 07:01 Deze week staat in het teken van koken met restjes en daarom komt Erhan Demirci langs. Hij is de ambassadeur van Limburg.net en komt eens polshoogte nemen hoe chef-kok Laurens hiermee om gaat. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Vitello Tonato op basis van runds en gerookte makreel met yoghurt 23/04/2022 - 07:01 23/04/2022 - 07:01 Een andere manier om vitello tonato klaar te maken. Laurens verrast ons weer op een originele manier. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier. En de verrassing van Christophe vind je hier.
Kalfslapjes met kaas 16/04/2022 - 07:01 16/04/2022 - 07:01 Heerlijke kalfslapjes met een toets van kaas. Eenvoudig en toch erg lekker. Daarmee verwent chef Laurens Snykers ons deze week. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.