29/06/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 8 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
Koken met Laurens: afl 22 16/05/2020 - 00:01 16/05/2020 - 00:01 Deze week zijn de ingrediënten: Sucrine, konngszwam, groene asperges en kervel. Ben je ook zo benieuwd welk gerecht Laurens hiermee op tafel tovert?Het recept van dit gerecht vind je HIERZin in een lekker wijntje bij dit gerecht? Wijnhuis Christiaens heeft een passende sugestie: Bordeaux Blanc 'C De Sec 2018
Koken met Laurens: afl 21 09/05/2020 - 10:55 09/05/2020 - 10:55 Laurens gaat deze week aan de slag met witte asperges, champignon, hoeve ei en walnoot. Benieuwd welk gerechtje hij hiermee op tafel tovert.Wil je het zelf maken? HIER vind je het receptEen bijpassende wijn vind je HIER. Een heerlijke suggestie van Wijnhuis Christiaens.
Koken met Laurens: afl 20 04/04/2020 - 00:01 04/04/2020 - 00:01 Wat staat er op de planning voor vandaag? Coquilles met gebrande ui en asperges. Een perfecte keuze voor de visliefhebbers onder ons. Waag je zelf aan dit gerechtje samen met Laurens. Bekijk ons recept!Wil je dit lekkers combineren met het perfecte wijntje van wijnhuis Christiaens? Kijk hier!
Koken met Laurens: afl 19 28/03/2020 - 00:01 28/03/2020 - 00:01 Dit keer maakt Laurens iets speciaals voor ons: Kabeljauwwang met asperges in hollandaise en hopscheuten. Een scheutje Jessenhofke Blond erbij en hop! Dat smaakt naar meer!Wil je dit lekkers combineren met het perfecte wijntje van wijnhuis Christiaens? Kijk hier!Zin om dit zelf eens te maken? Bekijk ons recept!
Koken met Laurens: afl 18 21/03/2020 - 00:01 21/03/2020 - 00:01 De visliefhebbers onder ons hebben het goed deze week. Zeeuwse mosselsoep met prei, gefrituurde kappers en zeekraal staat er op het menu. Laat je inspireren door Laurens en geniet van een lekkere vissoep.Wil je dit lekkers combineren met het perfecte wijntje van wijnhuis Christiaens? Kijk hier!Zin om dit zelf eens te maken? Bekijk ons recept!
Koken met Laurens: afl 17 14/03/2020 - 00:01 14/03/2020 - 00:01 Laurens verwent ons deze keer met een lekkere tarbot met knolselder en grijze garnaal. Met de beste producten en een flinke portie enthousiasme maakt hij weer een lekker gerechtje voor ons klaar. Wil je dit lekkers combineren met het perfecte wijntje van wijnhuis Christiaens? Kijk hier!Zin om dit zelf eens te maken? Bekijk ons recept!