29/06/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 8 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
JO: Roerei met truffel, wilde paddenstoelen en briochebrood 15/12/2018 - 00:01 15/12/2018 - 00:01 Roerei met truffel, wilde paddenstoelen en briochebrood daarmee tovert Jo een geraffineerd hapje op tafel. Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens (klik hier voor de passende wijn) weet er zelfs een leuke anekdote over.
Jo: Sint-Jakobsvruchten, bloemkool en postelein. 08/12/2018 - 00:01 08/12/2018 - 00:01 We nog op zoek is naar inspiratie voor de feesten is bij Jo aan het juiste adres. Sint-Jakobsvruchten zijn een dankbaar product. Snel te bereiden en met de juiste combinaties, verrassend voor je gasten. Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens mag proeven van het gerecht en Jo smaakt de bijhorende wijn (klik hier voor de bijpassende wijn).
JO: Tiramisu 01/12/2018 - 00:01 01/12/2018 - 00:01 Tiramisu, een lekker veelzijdig dessert. Jo maakt er een lekker lichte variant van. En Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens selecteert er een wijn bij (klik hier voor de bijhorende wijn).
Wat schaft de pot? 24/11/2018 - 11:12 24/11/2018 - 11:12 Lekkere gerechten van Jo, dit weekend op TVL. Nog meer inspiratie nodig? Alle recepten vind je hier.
Jo: Hazenrug met pastinaak en portosaus 24/11/2018 - 00:01 24/11/2018 - 00:01 Een warm herfstgerecht staat deze week op het menu. Jo toont je stap voor stap hoe je het bereidt en Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens stelt er een passende wijn (klik hier voor een rechtstreeks link naar de lijn) bij voor. Smakelijk.
Is dit ook jouw lievelingsgerecht? 17/11/2018 - 10:01 17/11/2018 - 10:01 Wat gebeurt er als je chocolade, banaan en hazelnoot samenbrengt?Dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van JO.Dit weekend op TVL.