29/06/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 8 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
Hamburger met sjalot, spek en ei 13/05/2023 - 07:00 13/05/2023 - 07:00 We sluiten het seizoen af met echt comfort food. Een lekkere hamburger kwaliteitsvol rundsvlees. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Sablet 9mg
Kabeljauw in beurre blanc en asperges 06/05/2023 - 07:00 06/05/2023 - 07:00 Het aspergeseizoen is er weer en ook Laurens laat deze heerlijke groenten niet links liggen. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Attis Albarino 2021
Runds met aardappeltjes, witloof en picklesjus. 29/04/2023 - 07:00 29/04/2023 - 07:00 Een lekker stukje rundsvlees in de over met aardappeltjes en witloof, afgewerkt met een picklesjus. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Pago de Los Balagueses Syrah
Gebrande bloemkool met daslookpesto en Hollandaisesaus 22/04/2023 - 07:00 22/04/2023 - 07:00 Een lekker vegetarisch gerecht op basis van bloemkool. Smakelijk! Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Pouilly Fumé Haute Densite 2018 - Chateau de Tracy
Ossobucco met groene asperges 15/04/2023 - 07:00 15/04/2023 - 07:00 Deze week gaat Laurens aan de slag met een lekker stukje vlees voor zijn Ossobucco. Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Chianti Classico 2018 - Podere le Cinciole
Pasta Vongolé – tomaat – look – sjalot – kruiden 08/04/2023 - 07:00 08/04/2023 - 07:00 Een nieuw seizoen dat we meteen aftrappen met een heerlijk gerecht: Pasta Volgonlé op Laurens' wijze. Smakelijk! Dit gerecht wordt aangevuld met een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens: Lazio Bianco Anthium 2021 - Casale del Giglio.