29/06/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 8 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
Kalfszwezerik - knolselder - bleekselder - koffie - proteabrood 30/10/2021 - 00:01 30/10/2021 - 00:01 Chef-kok Laurens maakt ook deze week iets heerlijks klaar. Op het menu: Kalfszwezerik - knolselder - bleekselder - koffie - proteabrood. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Win alle ingrediënten in een box of bestel je box. De bijpassende wijn vind je hier. Het recept kan je hier nalezen.
Runder Rib Eye - broccolini - mini paksoi - koriander/chili vinaigrette 23/10/2021 - 07:01 23/10/2021 - 07:01 Chef-kok Laurens staat in de startblokken voor een nieuw seizoen koken, in zijn vertrouwde keuken, met vertrouwde ingrediënten maar met een verrassend resultaat. Op het menu: Runder Rib Eye - broccolini - mini paksoi - koriander/chili vinaigrette. Smakelijk! Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Win alle ingrediënten in een box of bestel je box. De bijpassende wijn vind je hier. Het recept kan je hier nalezen.
Pavlova met rood fruit 08/05/2021 - 07:01 08/05/2021 - 07:01 Nog een laatste keer maakt Laurens voor ons een heerlijk gerechtje. Vandaag: Pavlova met rood fruit. Ideaal om eens met de kinderen te maken. Smakelijk! Dit heerlijke gerecht wordt aangevuld met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Closiot Bonneau 2018. Wil je het gerechtje zelf namaken? Klik hier voor het recept.
Rauwe lagoustine, citrus en komkommer 01/05/2021 - 07:01 01/05/2021 - 07:01 Laurens gaat aan de slag met rauwe lagoustines en maakt er een verrassende combinatie mee. Dit heerlijke gerecht wordt aangevuld met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Malartic Lagravière 2018. Wil je het gerechtje zelf namaken? Klik hier voor het recept.
Lams - doperwt - lente ui - daslookpesto 24/04/2021 - 07:01 24/04/2021 - 07:01 Dit weekend zet Laurens het lammetje terug in de weide, zoals hij het zelf smakelijk verwoordt. Op het menu: Lams met doperwten, lente-ui en daslookpesto. Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Talbot 2016. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Groene Asperges - Burrata - snijbonen 17/04/2021 - 07:01 17/04/2021 - 07:01 Dit weekend gaat Laurens Snykers aan de slag met de seizoensgroente van het voorjaar: asperges. Op het menu: Groene Asperges - Burrata - snijbonen Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Cairanne Blanc 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER