29/06/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 8 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat 10/04/2021 - 07:01 10/04/2021 - 07:01 Laurens wacht op je in zijn keuken en heeft vandaag weer wat heerlijks voor je in petto: Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers: Pouilly-Fumé Haute Densité 2018 Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Kipfilet - witte asperges - Morieljes - beurre blanc van Morieljes 03/04/2021 - 07:01 03/04/2021 - 07:01 Een nieuw seizoen van Koken in een spiksplinternieuwe keuken. Laurens staat weer te popelen om voor jou een heerlijk gerechtje te maken. Vandaag: kipfilet met witte asperges. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers niet één maar twee aangepaste wijnen: GEVREY CHAMBERTIN 'RACINE DU TEMPS' 2012 en GEVREY CHAMBERTIN 'LA JUSTICE' 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Scheermessen - bloemkool - bulgur - dille 12/12/2020 - 07:01 12/12/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Deze week brengt Christophe twee aangepaste wijnen mee: - Orestilla 2018 - Montonale - Montunal 2019 - Montonale
Eendenlever - witloof - zuring - balsamico 05/12/2020 - 07:01 05/12/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Pladijs - aardpeer brandade - karnemelk - verse kruiden 28/11/2020 - 07:01 28/11/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Gekonfijte rog - kappers - schorseneren 21/11/2020 - 07:01 21/11/2020 - 07:01 Een lekker gekonfijte rog met kappers en schorseneren. Smakelijk!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER