29/06/2019 - 00:01 Koken met Laurens: afl 8 koken met tVL Koken Laurens Snykers Zoethout embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
Jonge duif ( op karkas ) - savooikool - gekonfijte aardappel - truffel 14/11/2020 - 07:01 14/11/2020 - 07:01 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor jonge duif met savoikool. Smakelijk!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Tongschar meunière - structuren van prei - Girollen 07/11/2020 - 00:01 07/11/2020 - 00:01 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor een heerlijk vegetarisch gerechtje. Smakelijk. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Bloemkool - zure room - bospaddestoelen - truffel 31/10/2020 - 00:01 31/10/2020 - 00:01 Dit weekend zorgt onze kok Laurens Snykers voor een heerlijk vegetarisch gerechtje. Smakelijk. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Hert met roodlof, rode ui en veenbessen 24/10/2020 - 00:01 24/10/2020 - 00:01 In dit nieuwe seizoen van Koken opent Laurens Snykers meteen met een topgerecht: hert met roodlof, rode ui en veenbessen. Een ideaal gerecht voor een gezellige winterse avond.En daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER.Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Koken met Laurens: afl. 24 30/05/2020 - 14:37 30/05/2020 - 14:37 Nog een laatste keer dit seizoen kookt Laurens voor ons. Deze week maakt hij Peking Eend met radijs en rode biet klaar. Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER
Koken met Laurens: afl 23 23/05/2020 - 00:01 23/05/2020 - 00:01 Een nieuw en lekker gerechtje van Laurens: kalfswezerik met chili olie, foreleitjes en pompoen. Smakelijk!Wil je zelf het gerecht bereiden? Klik HIERDe bijpassende wijn van Wijnhuis Christiaens vind je HIER