19/11/2022 - 07:01 Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Pastinaaksoep op aziatische wijze met mosselen en coquilles Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Noordzeetong “meunière”, kappertjes en tomaat 29/10/2016 - 00:01 29/10/2016 - 00:01 Vrijdag, visdag? Voor chef-kok Jo Grootaers kan vis elke dag. Hij kiest deze keer voor Noordzeetong “meunière”met kappertjes en tomaat.
Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt.
Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!
Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel 01/10/2016 - 11:59 01/10/2016 - 11:59 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Cameraman schiet TVL-kok te hulp 30/07/2016 - 14:16 30/07/2016 - 14:16 Zomerse temperaturen en dus het ideale moment om vrienden uit te nodigen voor een barbecue. Zorg dat er minstens 1 spierbundel bij zit.Barbecueën met Jo, dit weekend op TVL of haal je receptideeën nu al op tvl.be.