28/11/2020 - 07:01 Pladijs - aardpeer brandade - karnemelk - verse kruiden Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER Koken Braadkip, geroosterde pastinaak en tijm 08/10/2016 - 00:01 08/10/2016 - 00:01 Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel 01/10/2016 - 11:59 01/10/2016 - 11:59 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars. Cameraman schiet TVL-kok te hulp 30/07/2016 - 14:16 30/07/2016 - 14:16 Zomerse temperaturen en dus het ideale moment om vrienden uit te nodigen voor een barbecue. Zorg dat er minstens 1 spierbundel bij zit.Barbecueën met Jo, dit weekend op TVL of haal je receptideeën nu al op tvl.be. Echte Amerikaanse burgers 30/07/2016 - 00:01 30/07/2016 - 00:01 Maak een toren met rundergehakt, mosterd, rode ui, tomaat, hamburgerbroodjes, Cheddar, bacon, ijsbergsla en ketchup en wat krijg je? Inderdaad een echte Amerikaanse burger. Enjoy! Gegrilde tonijnsteak, sesam, limoen en koriander 23/07/2016 - 00:01 23/07/2016 - 00:01 Chef-kok Jo Grootaers laat zich deze week begeesteren door de Aziatische keuken. Zelfs de wok past op de barbecue. Souvlaki met Griekse salade 16/07/2016 - 00:01 16/07/2016 - 00:01 Op de barbecue deze week: souvlaki. Chef Jo Grootaers zorgt daarnaast voor een Griekse salade met olijven, fetakaas, paprika, ui ... Kali orexi! Meer afleveringen
Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel 01/10/2016 - 11:59 01/10/2016 - 11:59 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Cameraman schiet TVL-kok te hulp 30/07/2016 - 14:16 30/07/2016 - 14:16 Zomerse temperaturen en dus het ideale moment om vrienden uit te nodigen voor een barbecue. Zorg dat er minstens 1 spierbundel bij zit.Barbecueën met Jo, dit weekend op TVL of haal je receptideeën nu al op tvl.be.
Echte Amerikaanse burgers 30/07/2016 - 00:01 30/07/2016 - 00:01 Maak een toren met rundergehakt, mosterd, rode ui, tomaat, hamburgerbroodjes, Cheddar, bacon, ijsbergsla en ketchup en wat krijg je? Inderdaad een echte Amerikaanse burger. Enjoy!
Gegrilde tonijnsteak, sesam, limoen en koriander 23/07/2016 - 00:01 23/07/2016 - 00:01 Chef-kok Jo Grootaers laat zich deze week begeesteren door de Aziatische keuken. Zelfs de wok past op de barbecue.
Souvlaki met Griekse salade 16/07/2016 - 00:01 16/07/2016 - 00:01 Op de barbecue deze week: souvlaki. Chef Jo Grootaers zorgt daarnaast voor een Griekse salade met olijven, fetakaas, paprika, ui ... Kali orexi!