30/04/2022 - 07:00 Publireportage: Biej Bôkke embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720
Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel 01/10/2016 - 11:59 01/10/2016 - 11:59 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Cameraman schiet TVL-kok te hulp 30/07/2016 - 14:16 30/07/2016 - 14:16 Zomerse temperaturen en dus het ideale moment om vrienden uit te nodigen voor een barbecue. Zorg dat er minstens 1 spierbundel bij zit.Barbecueën met Jo, dit weekend op TVL of haal je receptideeën nu al op tvl.be.
Echte Amerikaanse burgers 30/07/2016 - 00:01 30/07/2016 - 00:01 Maak een toren met rundergehakt, mosterd, rode ui, tomaat, hamburgerbroodjes, Cheddar, bacon, ijsbergsla en ketchup en wat krijg je? Inderdaad een echte Amerikaanse burger. Enjoy!
Gegrilde tonijnsteak, sesam, limoen en koriander 23/07/2016 - 00:01 23/07/2016 - 00:01 Chef-kok Jo Grootaers laat zich deze week begeesteren door de Aziatische keuken. Zelfs de wok past op de barbecue.
Souvlaki met Griekse salade 16/07/2016 - 00:01 16/07/2016 - 00:01 Op de barbecue deze week: souvlaki. Chef Jo Grootaers zorgt daarnaast voor een Griekse salade met olijven, fetakaas, paprika, ui ... Kali orexi!
Lamskoteletjes, gegrilde courgette en salsa verde 09/07/2016 - 00:01 09/07/2016 - 00:01 Mooi weer en dus mag de barbecue uitgehaald worden. Chef kok Jo Grootaers reist deze zomer met zijn recepten Europa rond. Deze week haalt hij inspiratie in Spanje voor 'Lamskoteletjes, gegrilde courgette en salsa verde'.