21/12/2024 - 07:00 Spaghetti Vongole Koken Roberta Silvestrini embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Deze week een klassieke pasta maar met het Roberta-sausje er overheen. Smakelijk.
Koken met Laurens: afl 18 21/03/2020 - 00:01 21/03/2020 - 00:01 De visliefhebbers onder ons hebben het goed deze week. Zeeuwse mosselsoep met prei, gefrituurde kappers en zeekraal staat er op het menu. Laat je inspireren door Laurens en geniet van een lekkere vissoep.Wil je dit lekkers combineren met het perfecte wijntje van wijnhuis Christiaens? Kijk hier!Zin om dit zelf eens te maken? Bekijk ons recept!
Koken met Laurens: afl 17 14/03/2020 - 00:01 14/03/2020 - 00:01 Laurens verwent ons deze keer met een lekkere tarbot met knolselder en grijze garnaal. Met de beste producten en een flinke portie enthousiasme maakt hij weer een lekker gerechtje voor ons klaar. Wil je dit lekkers combineren met het perfecte wijntje van wijnhuis Christiaens? Kijk hier!Zin om dit zelf eens te maken? Bekijk ons recept!
Koken met Laurens: afl 16 23/11/2019 - 00:01 23/11/2019 - 00:01 Een vegetarische burger. Je kan er honderd variaties van bedenken. Chef Laurens koos voor een culinair exemplaar met wilde paddenstoelen, brioche, hoeve ei en mosterdsla. Christophe Schiepers maakt het gerecht compleet met een passende wijn. Klik hier om deze wijn te ontdekken.
Koken met Laurens: afl 15 16/11/2019 - 00:01 16/11/2019 - 00:01 Belgisch Wit-Blauw runds tataki met noodles. Laurens Snykers kiest voor een Belgisch- Thais recept. Een gezond en mager gerecht dat gecombineerd kan worden met deze Spaanse rode wijn (klik hier).
Koken met Laurens: afl 14 09/11/2019 - 00:01 09/11/2019 - 00:01 Sint-Jacobsvruchten met karnemelk en daslookolie, het zijn enkele van de ingrediënten die Laurens vandaag gebruikt in zijn gerecht. En daarbij hoort? Juist, een witte wijn 100% Sauvignon Blanc. Klik hier voor meer info.