21/12/2024 - 07:00 Spaghetti Vongole Koken Roberta Silvestrini embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Deze week een klassieke pasta maar met het Roberta-sausje er overheen. Smakelijk.
Lams - doperwt - lente ui - daslookpesto 24/04/2021 - 07:01 24/04/2021 - 07:01 Dit weekend zet Laurens het lammetje terug in de weide, zoals hij het zelf smakelijk verwoordt. Op het menu: Lams met doperwten, lente-ui en daslookpesto. Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Chateau Talbot 2016. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Groene Asperges - Burrata - snijbonen 17/04/2021 - 07:01 17/04/2021 - 07:01 Dit weekend gaat Laurens Snykers aan de slag met de seizoensgroente van het voorjaar: asperges. Op het menu: Groene Asperges - Burrata - snijbonen Dit heerlijke gerecht in combinatie met een topwijn van Wijnhuis Christiaens. Christophe Schiepers serveert Cairanne Blanc 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat 10/04/2021 - 07:01 10/04/2021 - 07:01 Laurens wacht op je in zijn keuken en heeft vandaag weer wat heerlijks voor je in petto: Ceviche van zeebaars - puntpaprika - Coeur de Boeuf tomaat Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers: Pouilly-Fumé Haute Densité 2018 Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Kipfilet - witte asperges - Morieljes - beurre blanc van Morieljes 03/04/2021 - 07:01 03/04/2021 - 07:01 Een nieuw seizoen van Koken in een spiksplinternieuwe keuken. Laurens staat weer te popelen om voor jou een heerlijk gerechtje te maken. Vandaag: kipfilet met witte asperges. Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Vandaag serveert Christophe Schiepers niet één maar twee aangepaste wijnen: GEVREY CHAMBERTIN 'RACINE DU TEMPS' 2012 en GEVREY CHAMBERTIN 'LA JUSTICE' 2018. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER
Scheermessen - bloemkool - bulgur - dille 12/12/2020 - 07:01 12/12/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. Deze week brengt Christophe twee aangepaste wijnen mee: - Orestilla 2018 - Montonale - Montunal 2019 - Montonale
Eendenlever - witloof - zuring - balsamico 05/12/2020 - 07:01 05/12/2020 - 07:01 Deze aflevering gaat Laurens aan de slag met de vis van het jaar: Pladijs. Dat wordt genieten!Daar hoor natuurlijk ook een heerlijke wijn van Wijnhuis Christiaens bij. De suggestiewijn vind je HIER. Wil je het gerechtje nog eens namaken? Klik dan HIER