15/10/2016 - 00:01 Varkensgebraad op grootmoeders wijze embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!
Koken met Laurens: afl 15 16/11/2019 - 00:01 16/11/2019 - 00:01 Belgisch Wit-Blauw runds tataki met noodles. Laurens Snykers kiest voor een Belgisch- Thais recept. Een gezond en mager gerecht dat gecombineerd kan worden met deze Spaanse rode wijn (klik hier).
Koken met Laurens: afl 14 09/11/2019 - 00:01 09/11/2019 - 00:01 Sint-Jacobsvruchten met karnemelk en daslookolie, het zijn enkele van de ingrediënten die Laurens vandaag gebruikt in zijn gerecht. En daarbij hoort? Juist, een witte wijn 100% Sauvignon Blanc. Klik hier voor meer info.
Koken met Laurens: afl 13 02/11/2019 - 00:01 02/11/2019 - 00:01 Rundertartaar met koolrabi, kervel en haringkaviaar. Laurens Snykers haalt weer het allerbeste uit goede producten in zijn Princess keuken. En, Christophe Schiepers die schenkt er een Franse rode wijn bij. (Klik hier). Smakelijk!
Koken met Laurens: afl 12 26/10/2019 - 00:01 26/10/2019 - 00:01 Makreel met bloemkool, de visliefhebbers krijgen deze week een heerlijk gerecht van Laurens voorgeschoteld. Maar hoe kies je nu een wijn voor bij dit gerecht. Dat weet Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij koos voor deze witte wijn uit Chili. (klik hier)
Koken met Laurens: afl 11 19/10/2019 - 00:01 19/10/2019 - 00:01 Een nieuwe aflevering van koken met centraal: Wit-Blauw rundvlees. Runds zesrib met paddenstoelen, gekonfijte aardappel en bieslook. Laurens bereidt een heerlijk gerecht en natuurlijk is daar ook Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij selecteerde deze Spaanse wijn (klik hier).