01/10/2016 - 11:59 Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel Gerecht Koken Vis Zeebaars embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Koken met Laurens: afl 8 29/06/2019 - 00:01 29/06/2019 - 00:01 De zomer in je bord met een geschifte smaak, zo noemt Laurens dit gerecht. Ingrediënten? Gebrande langoustine met doperwt en tuinboon. Alle recepten vind je hier
Koken met Laurens: afl 7 22/06/2019 - 00:01 22/06/2019 - 00:01 Dit is hem geworden, de favoriet van de crew! Groene asperges met waterkers en een sauske. Maar wat voor een, heerlijk. Probeer het zelf ook eens alle info vind je hier.
Koken met Laurens: afl 6 15/06/2019 - 00:01 15/06/2019 - 00:01 Gezond & lekker en anders dan anders. Dat is tarwepasta met lamsgehakt, venkel en artisjok. Leve de zomer. Bekijk het recept hier.
Koken met Laurens: afl 5 08/06/2019 - 00:01 08/06/2019 - 00:01 Parelgortrisotto met paddenstoelen, zeekraal en geitenkaas. Laurens combineert smaken die elk recept naar een topniveau brengen. Probeer het zelf, het recept vind je hier.
Bij mooi weer hoort een lekkere salade! 01/06/2019 - 13:50 01/06/2019 - 13:50 De weersvoorspellingen van dit weekend zien er veelbelovend uit... En zo ook de salade die chef-kok Laurens dit weekend klaarmaakt. Een ideale combinatie dus!
Koken met Laurens: afl 4 01/06/2019 - 00:01 01/06/2019 - 00:01 In de aflevering van deze week bereidt chef-kok Laurens een salade met kip, ietwat anders dan op de klassieke wijze. Maar nog steeds lekker fris voor bij dit mooie weer!