01/10/2016 - 11:59 Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel Gerecht Koken Vis Zeebaars embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Jo 10/06/2017 - 00:01 10/06/2017 - 00:01 Aflevering 6: Tartaar van rund, salade van komkommer, gember en lente ui. Een kleurrijk gerechtje met een aangenaam smakenpalet, deze week op het menu TVL. Smakelijk!
Jo 03/06/2017 - 00:01 03/06/2017 - 00:01 Aflevering 5: Vichyssoise van bloemkool, couscous van bloemkool en handgepelde grijze garnaaltjes. Een lekkere verfrissende soep, ideaal voor warme zomerdagen, deze week op het menu van TVL. Smakelijk!
Jo 27/05/2017 - 00:01 27/05/2017 - 00:01 Aflevering 4: Warm amandelgebakje met aardbeien en limoen. Dit hartig dessertje met lekkere Limburgse aardbeien staat dit weekend op het menu van TVL. Smakelijk!
Jo 20/05/2017 - 00:01 20/05/2017 - 00:01 Aflevering 3: Deze week verrast Jo ons met een lekker Limburgs streekproduct, de asperge. Dit weekend op het menu van TV Limburg: een lauwe salade van asperges, tuinboontjes en gepekelde zalm. Smakelijk!
Jo 13/05/2017 - 00:01 13/05/2017 - 00:01 Aflevering 2: Zeeuwse kokkeltjes, tomaat, peterselie en bruscetta met tomatensalsa. Dit verfrissende visgerecht staat dit weekend op het menu van TV Limburg. Smakelijk!
Jo 06/05/2017 - 00:01 06/05/2017 - 00:01 Aflevering 1: Lenterolletjes met gamba, avocado en lente ui. Makkelijke, maar vooral lekkere gerechten, dat staat vanaf dit weekend op het menu van TV Limburg. Chef Jo Grootaers toont hoe je een lekker fris gerechtje maakt ideaal voor in de lente. Smakelijk!