01/10/2016 - 11:59 Zeebaarsfilet met Zeeuwse mosseltjes, zeekraal en venkel Gerecht Koken Vis Zeebaars embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Wij Vlamingen kiezen als het over vis gaat nogal gemakkelijk voor zalm of kabeljauw. Chef-kok Jo Grootaers toont dat je ook makkelijk kan werken met zeebaars.
Slaatje met gestoomde vis en tapenade 09/04/2022 - 07:01 09/04/2022 - 07:01 Deze week maakt Laurens een heerlijk vegetarisch gerecht klaar. Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Asperges met hoeve ei, bieslok, spinazie en morilles 02/04/2022 - 07:01 02/04/2022 - 07:01 Er wordt weer heel wat lekkers klaargemaakt in de keuken van Laurens. Deze week gaan we aan de slag met asperges want ja hoor, ze zijn er. Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Zeewolf met Chinese kool, courgette, linzen en garnalen 26/03/2022 - 07:01 26/03/2022 - 07:01 Een nieuw seizoen van Koken trappen we af met een heerlijke vis: zeewolf. Laurens maakt deze lekker en eenvoudig klaar. Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.