26/03/2022 - 07:01 Zeewolf met Chinese kool, courgette, linzen en garnalen Koken Laurens Snykers embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Een nieuw seizoen van Koken trappen we af met een heerlijke vis: zeewolf. Laurens maakt deze lekker en eenvoudig klaar. Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Noordzeetong “meunière”, kappertjes en tomaat 29/10/2016 - 00:01 29/10/2016 - 00:01 Vrijdag, visdag? Voor chef-kok Jo Grootaers kan vis elke dag. Hij kiest deze keer voor Noordzeetong “meunière”met kappertjes en tomaat.
Hindegebraad, jonge wortel en specerijen 22/10/2016 - 00:01 22/10/2016 - 00:01 Een echt herstrecept: Hindegebraad met jonge wortel en specerijen. Chef-kok Jo Grootaers toont je stap voor stap hoe je het maakt.
Varkensgebraad op grootmoeders wijze 15/10/2016 - 00:01 15/10/2016 - 00:01 Niets zo nostalgisch als kroketjes op zondag en zeker als ze vergezeld zijn van een lekker varkensgebraadje. Smullen maar!