14/11/2020 - 10:30 TIP: aangenaam ontbijten embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Hoe kan je je ochtend zo aangenaam mogelijk maken? Een lekker ontbijt en de juiste apparaten zetten je alvast goed op weg.
Met Stijl: afl 3 14/10/2017 - 00:01 14/10/2017 - 00:01 Een nieuwe week, een nieuwe aflevering! Deze keer trekt Hanne samen met Natalie Schmitz naar de stijlacademie. Heel wat leuke tips en fashion tricks in een nieuwe aflevering 'met stijl'.
Styliste aan het woord: Sandra Swinnen 07/10/2017 - 13:36 07/10/2017 - 13:36 Je outfit in de modekleuren van het seizoen, de geschikte laars of schoen afgewerkt met een passend accesoire. Er is heel wat waar je als vrouw rekening mee mag houden. Sandra Swinnen is Stylist bij Portofinos.Vandaag heeft ze het over de trends van het najaar.
Met stijl, dit weekend op TVL 07/10/2017 - 13:27 07/10/2017 - 13:27 Ook deze week neemt Hanne Troonbeeckx ons mee naar de stijltips voor een nieuwe aflevering met modetips -en tricks. Creatief consultant Youssef Youmani krijgt een nieuwe look.
Met stijl: afl 2 07/10/2017 - 00:01 07/10/2017 - 00:01 Samen met haar team van specialisten neemt Hanne elke week iemand mee naar onze stijlacademie. Met hun professioneel advies over fashion, make up, haarstijlen, brillendesign en gezonde voeding zetten ze de natuurlijke glow van de centrale gast nóg meer in de verf. Deze week krijgt Creatief consultant Youssef Youmani krijgt een nieuwe look.
Met Stijl, nieuw vanaf dit weekend op TVL 30/09/2017 - 13:32 30/09/2017 - 13:32 Samen met haar team van specialisten neemt Hanne elke week iemand mee naar onze stijlacademie. Met hun professioneel advies over fashion, make up, haarstijlen, brillendesign en gezonde voeding zetten ze de natuurlijke glow van de centrale gast nóg meer in de verf.
Tip van onze expert: Kurt Wijnen 30/09/2017 - 12:06 30/09/2017 - 12:06 Er zijn heel wat stijlen en trends in herenmode. Kurt Wijnen van Milano herenmode in Bilzen is expert.Vandaag geeft hij stijltips over het belang van basisstukken in je garderobe.