05/11/2022 - 07:01 Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Koken embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Vandaag op het menu: Bloemkool - duinchampignon - geitenkaas - kruiden Wil je dit gerecht bij je thuis maken? Ontdek de box van Supervers. De bijpassende wijn vind je hier.
Deze week staat er een lekker stuk(je) vlees op de menu! 25/05/2019 - 16:29 25/05/2019 - 16:29 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Ben jij ook benieuwd hoe Laurens dit lekker stuk(je) vlees klaarmaakt? Dit weekend 'Koken' op TVL!
Koken met Laurens: afl 3 25/05/2019 - 00:01 25/05/2019 - 00:01 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Chef-kok Laurens maakt een heerlijk stuk(je) Agnus runderbavette voor ons klaar, samen met krielaardappels en een tomatensalade.
Wat maakt Laurens klaar tijdens de Week van het Varken? 18/05/2019 - 11:10 18/05/2019 - 11:10 Deze week draait alles om het varken. Ook onze chef-kok Laurens schenkt hier aandacht aan. Dit weekend 'Koken' op TVL!
Koken met Laurens: afl 2 18/05/2019 - 00:01 18/05/2019 - 00:01 In de Week van het Varken draait alles om, jawel, varken. Chef-kok Laurens heeft hiervoor een ideaal gerechtje op het menu: varkenswangen met preskop, radijs en mosterdmayo. Smullen maar!
Ken jij onze nieuwe TVL-chef al? 11/05/2019 - 11:58 11/05/2019 - 11:58 Dit weekend start TVL met een nieuwe reeks ‘Koken’. Vanaf zaterdag 11 mei neemt jong keukengeweld Laurens Snykers ons acht weekends lang mee op een nieuwe tocht vol culinaire ontdekkingen.
Koken met Laurens: afl 1 11/05/2019 - 00:01 11/05/2019 - 00:01 Dit weekend start TVL met een nieuwe reeks ‘Koken’. Vanaf zaterdag 11 mei neemt jong keukengeweld Laurens Snykers ons acht weekends lang mee op een nieuwe tocht vol culinaire ontdekkingen. Lees alle recepten na op de doe mee pagina van TVL.