21/12/2024 - 07:00 Spaghetti Vongole Koken Roberta Silvestrini embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Deze week een klassieke pasta maar met het Roberta-sausje er overheen. Smakelijk.
Koken met Laurens: afl 13 02/11/2019 - 00:01 02/11/2019 - 00:01 Rundertartaar met koolrabi, kervel en haringkaviaar. Laurens Snykers haalt weer het allerbeste uit goede producten in zijn Princess keuken. En, Christophe Schiepers die schenkt er een Franse rode wijn bij. (Klik hier). Smakelijk!
Koken met Laurens: afl 12 26/10/2019 - 00:01 26/10/2019 - 00:01 Makreel met bloemkool, de visliefhebbers krijgen deze week een heerlijk gerecht van Laurens voorgeschoteld. Maar hoe kies je nu een wijn voor bij dit gerecht. Dat weet Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij koos voor deze witte wijn uit Chili. (klik hier)
Koken met Laurens: afl 11 19/10/2019 - 00:01 19/10/2019 - 00:01 Een nieuwe aflevering van koken met centraal: Wit-Blauw rundvlees. Runds zesrib met paddenstoelen, gekonfijte aardappel en bieslook. Laurens bereidt een heerlijk gerecht en natuurlijk is daar ook Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens. Hij selecteerde deze Spaanse wijn (klik hier).
Koken met Laurens: afl 10 12/10/2019 - 00:01 12/10/2019 - 00:01 Zeeuwse mosselen vormen de basis van het recept dat Laurens Snykers in deze aflevering bereidt. Gelakte erwten en broccoli maken het gerecht compleet en dan hoort er nog een lekkere wijn bij. Christophe Schiepers van wijnhuis Christiaens koos voor deze witte Spaanse wijn (klik hier).
Koken met Laurens: afl 9 05/10/2019 - 00:01 05/10/2019 - 00:01 Runderrib met roodloof en radijs. Dat staat dit weekend op het menu van chef Laurens. Hij ruilt zijn keuken in Zoethout in Wellen in voor onze TVL-keuken. Wit-blauw rundsvlees uit België, gecombineerd met deze Spaanse wijn: Etéreo Tinto op aanraden van Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens.
Zomerse barbecue-tips met Mitchell afl.4 27/07/2019 - 00:01 27/07/2019 - 00:01 Een goed stuk vlees op de barbecue? Kies eens voor rib roast en gevulde aardappelen met zure room. Chef Mitchel neemt je mee naar zijn restaurant in Heers en toont je hoe je een heerlijk gerecht bereidt. De recepten vind je hier.