10/06/2017 - 00:01 Jo Jo grootaers Koken Tartaar embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Aflevering 6: Tartaar van rund, salade van komkommer, gember en lente ui. Een kleurrijk gerechtje met een aangenaam smakenpalet, deze week op het menu TVL. Smakelijk!
Koken met Laurens: afl 6 15/06/2019 - 00:01 15/06/2019 - 00:01 Gezond & lekker en anders dan anders. Dat is tarwepasta met lamsgehakt, venkel en artisjok. Leve de zomer. Bekijk het recept hier.
Koken met Laurens: afl 5 08/06/2019 - 00:01 08/06/2019 - 00:01 Parelgortrisotto met paddenstoelen, zeekraal en geitenkaas. Laurens combineert smaken die elk recept naar een topniveau brengen. Probeer het zelf, het recept vind je hier.
Bij mooi weer hoort een lekkere salade! 01/06/2019 - 13:50 01/06/2019 - 13:50 De weersvoorspellingen van dit weekend zien er veelbelovend uit... En zo ook de salade die chef-kok Laurens dit weekend klaarmaakt. Een ideale combinatie dus!
Koken met Laurens: afl 4 01/06/2019 - 00:01 01/06/2019 - 00:01 In de aflevering van deze week bereidt chef-kok Laurens een salade met kip, ietwat anders dan op de klassieke wijze. Maar nog steeds lekker fris voor bij dit mooie weer!
Deze week staat er een lekker stuk(je) vlees op de menu! 25/05/2019 - 16:29 25/05/2019 - 16:29 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Ben jij ook benieuwd hoe Laurens dit lekker stuk(je) vlees klaarmaakt? Dit weekend 'Koken' op TVL!
Koken met Laurens: afl 3 25/05/2019 - 00:01 25/05/2019 - 00:01 Vorige week vlees van het varken, deze week vlees van de koe. Chef-kok Laurens maakt een heerlijk stuk(je) Agnus runderbavette voor ons klaar, samen met krielaardappels en een tomatensalade.