01/12/2018 - 00:01 JO: Tiramisu Dessert Jo grootaers Koken Tiramisu embed Embed deze video Dimensies: 560x315 640x360 835x480 1280x720 Tiramisu, een lekker veelzijdig dessert. Jo maakt er een lekker lichte variant van. En Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens selecteert er een wijn bij (klik hier voor de bijhorende wijn).
Koken met Laurens: afl 10 12/10/2019 - 00:01 12/10/2019 - 00:01 Zeeuwse mosselen vormen de basis van het recept dat Laurens Snykers in deze aflevering bereidt. Gelakte erwten en broccoli maken het gerecht compleet en dan hoort er nog een lekkere wijn bij. Christophe Schiepers van wijnhuis Christiaens koos voor deze witte Spaanse wijn (klik hier).
Koken met Laurens: afl 9 05/10/2019 - 00:01 05/10/2019 - 00:01 Runderrib met roodloof en radijs. Dat staat dit weekend op het menu van chef Laurens. Hij ruilt zijn keuken in Zoethout in Wellen in voor onze TVL-keuken. Wit-blauw rundsvlees uit België, gecombineerd met deze Spaanse wijn: Etéreo Tinto op aanraden van Christophe Schiepers van Wijnhuis Christiaens.
Zomerse barbecue-tips met Mitchell afl.4 27/07/2019 - 00:01 27/07/2019 - 00:01 Een goed stuk vlees op de barbecue? Kies eens voor rib roast en gevulde aardappelen met zure room. Chef Mitchel neemt je mee naar zijn restaurant in Heers en toont je hoe je een heerlijk gerecht bereidt. De recepten vind je hier.
Zomerse barbecue-tips met Mitchell afl.3 20/07/2019 - 00:01 20/07/2019 - 00:01 Geniete met vrienden tijdens een heerlijke zomer. Daar horen tapas bij. Kleine smulgerechtjes om te delen. Mitchell haalt de barbecue erbij en inspireert je.
Zomerse barbecue-tips met Mitchell afl.2 13/07/2019 - 00:01 13/07/2019 - 00:01 Vandaag krijgt chef Mitchell hulp van zijn sous-chef. Samen maken ze een zomerse salade met gerookte kip, rozijnen en curry.De recepten vind je hier.
Zomerse barbecue-tips met Mitchell afl.1 06/07/2019 - 00:01 06/07/2019 - 00:01 Wie zon zegt denk aan barbecueën. Dat is voor Michell van Table'O in Heers niet anders. Deze vakantie maakt hij inspirerende gerechten en als starter koos hij voor vis en vlees - Dorado en cote a l'os. De recepten vind je hier.