Voorgerecht

Rundertartaar met koolrabi

Rundertartaar met koolrabi

Benodigdheden voor 4 personen :

 

500 gr  runder kleinhoofd

1 koolrabi

2 busseltjes kervel

550 ml Zonnebloemolie

75 g eiwit

Witte wijn azijn

Xantana

Ijsblokjes

Kervel olie

Kokosmelk

Kerriepasta 

Haringeitjes

Citroen

Olijfolie

Grof zout en peper

 

Bereidingswijze :

 

Het rundsvlees fijnsnijden en afkruiden met peper , grof zout , olijfolie en citroenzestes . De koolrabi inpakken in zilverfolie en poffen in de oven gedurende 30 min op 180 °C .  De koolrabi dunsnijden en uitsteken . mayonaise mengen met de fijngesneden kervel . Kokosmelk opkoken met kerriepasta en afkruiden met peper en zout , voor gebruik doorzeven en opwerken met de kaviaar en kervel olie . Het bordje afwerken en genieten maar !!!