Barbeque

Tapas

Tapas

“sharing is caring”

Bruschette met een eigentijdse tzaziki

Bruschette met buratta en basilicum en Lardo

Arrosticini

Italiaanse beleg

Gegrilde courgette& gegrilde aubergine

Tomaten chutney

 Voor de tzaziki:

 

1 ciabatta

1 komkommer

1 ramenas

300g Yoghurt

1 eetlepel mayonaise

3 takjes munt)

 Voor de burata :

1 ciabatta

2 buratas (italiaanse kaas)

Basilicum

Peper en zout

Lardo

Het italiaans beleg:

vraag ernaar bij GMG versmarkt

Voor de gegrilde courgette en aubergine:

1 courgette

1 aubergine

1 l olijfolie

3 teentjes look

4 takjes rozemarijn

Peper en zout

 

Voor de tomaten chutney:

6 tomaten

1 sjalot

3 teentjes look

50g bruine suiker

15g gember

1 citroengras stengel

3dl rode wijn