Runder Rib Eye - broccolini - mini paksoi - koriander/chili vinaigrette
Runder Rib Eye - broccolini - mini paksoi - koriander/chili vinaigrette
Benodigdheden voor 4 personen
- 400 g Runds ( naar keuze )
- 200 g broccolini
- 4 mini paksoi
- 1 pakje snack komkommer
- 50 g gezouten pinda
- Koriander
- Munt
- Oesterblad
- 1 chili peper
- Sesamolie
- Vissaus
- Hoisin
- 4 limoenen
- Evt noedels of handgemaakte spaghetti ‘ Beij Bokke’
Bereidingswijze
- Het rundvlees tijdig uit de frigo halen zodat het mooi op kamertemperatuur kan komen
- De mini paksoi en broccolini snijden in de gewenste vorm en in een stoommandje plaatsen voor gebruik
- De pinda’s fijnhakken en in een kommetje doen
- De vinaigrette maken op basis van de sesamolie, vissaus, hoisin, sap en zestes van de limoenen
- hierna de koriander, munt, oesterblad, pinda en fijngesneden chilipeper toevoegen en goed mengen
- De snack komkommer fijn snijden en aan de kant zetten voor gebruik
- Het runds kort grillen of bakken zodat de binnenkant nog mooi rood/rosé is
- De pasta al dente garen en aanmaken met een beetje van de vinaigrette
- De groentjes kort stomen of blancheren
- Het bordje dresseren